Az emTV.hu az Űrszekerek Közösségi Flotta közreműködésével bemutatja

KAPCSOLAT

2019. november 03. - emTV

A rendezvényt az emTV.hu szervezi az Űrszekerek Közösségi Flotta közreműködésével 2020. április 5-én, vasárnap 14 és 21 óra között a Vault 51 Gamer Barban a Star Trek történelem szerint a vulkániak 43 év múlva esedékes Földre érkezésének megünneplésére.

Hasonlóan az emTV.hu és az Űrszekerek Közösségi Flotta közösen szervezett rendezvényeihez, A Kapcsolatfelvétel Napjára a belépés díjtalan, de ha úgy érzed, hogy szívesen hozzájárulnál az esemény megszervezéséhez, arra kérünk, ide kattintva adakozz az Űrszekerek Közösségi Flotta számára, hiszen a rendezvény – ahogy az eddigiek is –, szinte teljes egészében a szervezők magánadományából jön létre.

A rendezvény a Vault 51 Gamer Bar Oktogon alsó szintjén kerül megrendezésre. A helyszín befogadóképessége korlátozott, a belépés érkezési sorrendben történik.

Dátum: 2020. április 5. 14:00 – 21:00
Helyszín: Vault 51 Gamer Bar Oktogon – alsó szint
1066 Budapest, Ó utca 51.
http://fb.com/vault51gamerbar

Kapunyitás: 14:00

Kattints ide a részletes programért!

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

urszekerek@emtv.hu

A programok alatt kép-, hang- és videófelvételeket készítünk, melyeket részben vagy egészben felhasználunk, továbbá az eseményen élőben jelentkezünk az Űrszekerek Közösségi Flotta Facebook oldalán.

Az esemény sajtókommunikációs feladatait a SpotLight Media látja el.

STAR TREK and related marks are trademarks of CBS Studios Inc.