A KAPCSOLATFELVÉTEL NAPJA MARATONI PODCAST HIVATALOS OLDALA

A Kapcsolatfelvétel Napja 2020

ADOMÁNY

2019. november 06. - emTV.hu

Sajnálattal értesítünk benneteket, hogy a COVID-19 koronavírus-járvány elleni védekezés és az egészségmegóvás érdekében a 2020. április 5-én, a Kapcsolatfelvétel Napjára tervezett Űrszekerek közösségtalálkozó megrendezését bizonytalan időre, legkorábban szeptemberre halasszuk, mivel jelenleg nem garantálható a meghívott vendégek és partnereink megjelenése a napról-napra változó körülmények és intézkedések miatt.

De ne csüggedjetek, április 5-én, a Kapcsolatfelvétel Napján sem kell nélkülöznötök Gene Roddenberry univerzumát, ugyanis YouTube és Facebook csatornáinkon egy különleges, több órás műsorfolyammal készülünk a Star Trek megünneplésére. Hamarosan jövünk a részletekkel, figyeljétek oldalainkat!

Hasonlóan az emTV.hu és az Űrszekerek Közösségi Flotta közösen szervezett rendezvényeihez, A Kapcsolatfelvétel Napjára a belépés díjtalan, de ha úgy érzed, hogy szívesen hozzájárulnál az esemény megszervezéséhez, arra kérünk, adakozz az Űrszekerek Közösségi Flotta számára, hiszen a rendezvény – ahogy az eddigiek is –, szinte teljes egészében a szervezők magánadományából jön létre.

ADOMÁNYOZÁSHOZ AZ ŰRSZEKEREK KÖZÖSSÉGI FLOTTA SZÁMÁRA VÁLASZD A DONATE-ET!

A PayPal teljesen biztonságos és kényelmes, gyors és online intézhető támogatást tesz lehetővé.

Ha az Űrszekerek közösségi flotta egy megfelelő létszámmal bevetésre kész állapotba kerül, akkor a tagok számára hamarosan exkluzív kedvezményeket, meglepetések kezdünk szervezni a partnereinkkel.

süti beállítások módosítása