A KAPCSOLATFELVÉTEL NAPJA MARATONI PODCAST HIVATALOS OLDALA

A Kapcsolatfelvétel Napja 2020

JÁTÉKSZABÁLYZAT

2019. november 06. - emTV.hu

Jelen részvételi- és játékszabályzat az emTV.hu által (a továbbiakban: Rendezvényszervező), rendezett, a 2020-as az A Kapcsolatfelvétel Napja elnevezésű rendezvényhez kapcsolódó, 2019. november 29-én 23:59 percig tartó promóciós nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") része, és azt hivatott szabályozni.

A Játék során a Játékosnak helyesen, a legnagyobb arányban jól kell megválaszolnia a feltett kérdéseket.

A Játékban való részvétellel a Játékosok elismerik, hogy teljes körűen megismerték a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadták. A Rendezvényszervező a Játékosok adatait más, harmadik félnek nem adja át, (kivételt képez a Magyar Posta és más csomagküldő szolgáltatások,) kereskedelmi célra nem használja, nem tárolja és nem értékesíti.

Amennyiben a Játékos a Játékszabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékban nem jogosult részt venni, illetve a Játékból automatikusan kizárásra kerül. A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Játékszabályzat szerint történik. Amennyiben a Játékszabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni.

Amennyiben a nyertes Játékos nem felel meg a Játékszabályban rögzített bármely feltételnek, kizárásra kerül.

A nyeremény készpénzre, illetve egyéb kedvezményre nem váltható, kereskedelmi forgalomba nem hozható és semmilyen módon nem értékesíthető tovább.

A Rendezvényszervező fenntartja a jogot, hogy amennyiben visszaélés gyanúja merül fel bármely Játékossal kapcsolatban, annak kivizsgálásához információt kérhessen a Játékostól, illetve a kivizsgálás időtartamára felfüggeszthesse a Játékos részvételét és a nyereményének átadását.

Sorsolás november 30-án, délben. A nyerteseket emailben értesítjük!

Kérdés esetén küldj e-mailt a blog@emtv.hu címre!

süti beállítások módosítása