A KAPCSOLATFELVÉTEL NAPJA MARATONI PODCAST HIVATALOS OLDALA

A Kapcsolatfelvétel Napja 2020

Star Trekes intarziákkal melegítünk az ünnepre

2020. február 21. - emTV.hu

Star Trek ihletésű intarziákkal is találkozhatnak azok a rajongók, akik április 5-én velünk ünneplik A Kapcsolatfelvétel Napját, hiszen az egyedi alkotásokat készítő Andulino külön kiállítással és megvásárolható ajándéktárgyakkal készül a közösségtalálkozóra. Az intarziák készítési folyamatába most Ti is betekintést nyerhettek, hiszen Gergő és Csaba a Vault 51 Gamer Barban szikét ragadtak, és egy felejthetetlen workshop keretein belül ők is elkészítették az első Csillagflotta emblémájukat.

intarzia_cover.jpg

Felejthetetlen intarzia workshopon vett részt Gergő és Csaba a , ahol csillagflotta emblémák és kockák készültek Andulino iránymutatásával.

Tavaly kétnapos eseménnyel, közösségtalálkozóval és mozibulival tisztelegtünk Zefram Cochrane első útja előtt a Phoenix-szel. A kétnapos rendezvény második napján ráadásul újra filmvásznon volt látható a Kapcsolatfelvétel című nyolcadik mozi. Emellett az ünnepi hétvégén több tévécsatornán is Star Trek filmeket vetítettek, ezzel köszöntve a hazai rajongókat. Idén ismét lesz Űrszekerek közösségtalálkozó a Kapcsolatfelvétel Napján, a tervezett programokat ide kattintva találod!

emTV.hu

süti beállítások módosítása