Az emTV.hu és az Űrszekerek Közösségi Flotta a Kóbor Trekkerek közreműködésével bemutatja

Lerántjuk a leplet a Csillagbár-kvíz nyereményeiről

2020. február 14. - emTV

Április 5-én ismét megünnepeljük a vulkániak 43 év múlva esedékes érkezését a Kapcsolatfelvétel Napján, az Űrszekerek közösségtalálkozó egyik legcsaládiasabb hangulatú programpontja pedig a Csillagbár-kvíz. A klasszikus kocsmakvízek mintájára épülő szórakoztató kvízjátékon előzetes regisztráció nélkül, egyedül vagy kétfős csapatban indulhattok, az első három szerencsés helyezett pedig a következő nyereményeket veheti át a helyszínen:

csillagbarkviz_cover.jpg

Tovább

Áprilisban ismét együtt ünnepeljük a Star Treket

2020. február 07. - emTV

A Kapcsolatfelvétel a Star Trek univerzum legfontosabb eseménye, ami 43 év múlva, 2063. április 5-én történik majd. Ekkor látogatnak ugyanis a Földre a vulkániak, s ezzel új korszak köszönt ránk: az emberiség egyszersmind maga mögött hagyja napjaink égető problémáit, és egyesül a felismerésben, hogy nincs egyedül. A háborúk, a terrorizmus, a globális felmelegedés okozta népvándorlás, a fenntarthatatlan fejlődés helyére önző emberi korlátaink lebontása, az új világok felfedezése, és a galaxisban élő fajok összekovácsolása lép. Ezt ünnepeljük április 5-én, a Kapcsolatfelvétel Napján.

kapcsfelvnap2019_gyertya.jpg

Tovább

Kisorsoltuk a Kapcsford játék nyerteseit

2019. november 30. - emTV

Véget ért a Kapcsolatfelvétel Napjához kapcsolódó első nyereményjátékunk, melyben az emTV.hu jóvoltából három egyszerű kérdés megválaszolásával Star Trek könyveket lehetett nyerni. A nyerteseket az Űrszekerek: A rajzfilmsorozat szinkronmunkálatai közben a Mozgi stúdióban sorsoltuk ki. A nyerteseknek ezúton is gratulálunk!

Tovább

Egyedi, kézzel készült Star Trek kulcstartók, mágnesek és kitűzők az áprilisi közösségtalálkozón!

2019. november 26. - emTV

Az őszi Mondoconos videóban már láthattatok vele egy rövidebb beszélgetést, és elárultuk azt is, hogy Nyilas Andrea ott lesz április 5-én, vasárnap a Kapcsolatfelvétel Napján az Űrszekerek Közösségi Flotta törzshelyén, a Vault 51 Gamer Barban, és vásárolhattok tőle mindenféle, a címben is emlegetett Star Trekes kulcstartót, mágnest és kitűzőt. Most megmutatjuk mindazt, ami a korábbi videóból kimaradt, következzen a teljes Andulino-interjú!

Tovább

Válaszolj három kérdésre és nyerj Star Trek könyveket!

Kapcsford – három könyvért megmondom!

2019. november 07. - emTV

Bő félúton járunk a következő Kapcsolatfelvétel Napjáig, amikor is egy ingyenes Űrszekerek közösségtalálkozó keretében ismét megünnepeljük a vulkániak negyvenhárom év múlva esedékes érkezését a Földre. A hajtóműveket már most melegíteni kezdjük, ezúttal egy nyereményjátékkal. A küldetés egyszerű: november 29-én éjfélig válaszolj helyesen a tovább mögött feltett kérdésekre, és ha szerencsés vagy, megnyerheted a három darab, három-három Star Trek könyvből álló ajándékcsomag egyikét!

kapcsford_konyvek.jpg

Tovább

Élménybeszámoló a 2019-es Kapcsolatfelvétel Napjáról

Kapcsolatfelvétel a Vault 51-ben és a Pólus Moziban

2019. november 01. - emTV

Április 5-én és 6-án a Trek-naptár szerint negyvennégy év múlva bekövetkező első idegen kapcsolatfelvételt előzetesen megünneplő rajongók leptek el két budapesti helyszínt is, hogy Star Trek-sorozatokat és filmeket szinkronizáló színészekkel, és az Űrszekerek podcast asztaltársaságainak tagjaival együtt beszélgessenek az első csillagközi találkozás esélyeiről, lehetőségeiről, és az első vulkáni látogatást fantasztikus módon bemutató nyolcadik Star Trek mozifilmről. Ez utóbbit másnap a Pólus Mozi nagytermében, nagy felbontású digitális remastered változatban, tűéles képpel láthattuk újra filmvásznon!

13

Tovább